Лучший форум Украины для общения без границ!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Що таке CRM?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Чи не підкажіть, що таке ЦРМ? Просто кажуть що це система автоматизації бізнес проектів, але я не можу зрозуміти як вона працює і чим конкретно вона допомагає автоматизувати бізнес, я просто все веду в таблиці від гугл і мені впринципі зручно, але іноді плутаюся.

0

2

ЦРМ система – ну це система автоматизації бізнесу, у ній ви можете додавати готові таблиці, вести бухгалтерію, додавати своїх клієнтів та працівників у систему для виконання роботи та стеження за цим усім.

0

3

Звучить цікаво, скільки таке коштує? Чи можна скористатися хоч тиждень таким безкоштовно і потім перейти на платний тариф? Тому що хочу спочатку випробувати і потім уже обдумати чи взагалі варто за таке платити.

0

4

Нафаня написал(а):

Чи не підкажіть, що таке ЦРМ? Просто кажуть що це система автоматизації бізнес проектів, але я не можу зрозуміти як вона працює і чим конкретно вона допомагає автоматизувати бізнес, я просто все веду в таблиці від гугл і мені впринципі зручно, але іноді плутаюся.

З чого ви взяли, що така система платна? Можу сказати, що таким користуватися можна абсолютно безкоштовно, так, з невеликими обмеженнями, але я б сказав, що на них в основі ніхто не звертає уваги.

Раджу почитати про те, що таке CRM система https://www.bitrix24.ua/articles/crm_what_is.php Бітрікс24 розробила самостійно свою систему і доводить її до ідеалу, хоча, я б сказав що навіть рік тому вона була повністю ідеальна, хоча з оновленнями вона дійсно стає ще зручніше і крутіше.

https://i.ibb.co/sV8kczz/Crm-report-ua.png

0

5

Привет, я ищу проверенную компанию, которая поможет мне внедрить crm

0

6

Здравствуйте! По внедрению, я могу порекомендовать этот сайт В эту компанию я обращался не однократно, доверяю им полностью. Мне автоматизировали все важные бизнес-процессы и внедрили ODOO, как раз подходит под мою бизнес-тематику. Вся информация на сайте компании.

0